Werken in België

 

De kogel is door de kerk. Ik ga in België werken. Maar ik blijf tegelijk ook Almeerder. Hoe ik dat vorm ga geven? Van maandag tot donderdagmiddag werk ik bij het snelgroeiende bedrijf Aminolabs in Hasselt. Donderdagmiddag reis ik naar Almere (veel leestijd) en na het avondeten samen met mijn vrouw, ga ik naar de gemeenteraad (politieke markt). Vrijdag is mijn dag voor afspraken met betrekking tot de raad. Het is de bedoeling dat dan ook de fractievergadering gehouden worden.

Een nieuwe uitdaging bij een prachtig bedrijf. Vroeger ging je met je met 57 met de VUT. Ik moet er niet aan denken. Ik zit vol energie en ben dankbaar dat ik dit avontuur mag beleven. Zeker tot mijn 67-ste ga ik door. En als ik me nog zo gezond voel als nu, dan blijf ik natuurlijk werken ook na die tijd.

Ik kijk uit naar november.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *